Alles in het licht van rugby!

Wat in het klein geldt, geldt voor rugby in het groot. Wil je met een terrein van 70 op 100 meter, geen slaaf meer zijn van je energiefactuur? Kies voor een AAA-LUX-ledoplossing en de voordelen zijn meteen duidelijk: superieure lichtintensiteit met minder armaturen én een lager verbruik per armatuur. Ja aan milieuvriendelijke verlichting, nee aan méér masten. Dé interchange van de toekomst! Wat is er nog nodig om jouw club over de streep te trekken? Steek bij ons je LEDlicht op

1

Energiezuinig én milieuvriendelijk!

Een duurzame voorsprong nemen met jouw rugbyclub? Je doet er ook het klimaat een plezier mee!

2

Kwaliteit
troef

Partner van AAA-LUX Lighting: egale sportterreinverlichting met minimale lichthinder voor de directe omgeving.

3

Slimme
sturing

InControl: dankzij deze intelligente tool bedien je je lichtinstallatie waar, wanneer en hoe je wil.

4

Hergebruik
lichtmasten

Superieure lichtintensiteit, minder armaturen, lagere kosten.

Sportveldverlichting rugbyveld

sportveld verlichting

Lichtinstallatie voor wedstrijden

Lichtinstallatie voor wedstrijddoeleinden, gemiddelde verlichtingssterkte binnen de belijning van het speelveld incl. de doelgebieden bij oplevering ca. 200 lux NW.

Onze aanpak

Persoonlijke en professionele begeleiding:
van metingen tot realisatie

Scan & Advies

Verkenning in het veld. Welke voorzieningen zijn aanwezig? Hoeveel lux, lumen en candela is er nodig? Van nauwkeurige metingen tot passend advies!

Besparing & lichtplan

Wij werpen ons licht op het aantal armaturen, de hoogte van de masten, de spreidingshoeken, … Zo komen wij tot een doordacht lichtplan met bijhorende offerte. Inclusief terugverdienmodel!

Professionele uitvoering

Ga je over tot bestelling? Mooi! Binnen de afgesproken termijn, komen onze specialisten jouw ledverlichting installeren, monteren en aansluiten. Better light, better sport!

Realisatie & onderhoud

Tot slot voeren we testmetingen uit. Zo ben je zeker dat alles voldoet aan de geldende Europese norm (EN12-193). Ook daarna helpen we je graag met advies, onderhoud of herstellingen.

De perfecte lichtintensiteit.
Slim gestuurd!

Je lichtinstallatie in- en uitschakelen waar en wanneer je wil? Eenvoudig switchen tussen zones? Dankzij de InControl-tool kan je 6 lichtscenario’s op afstand bedienen. Spannende wedstrijd op til? Ga voor full power! Avondtraining? Slim dimmen naar 75%! Achteraf het veld opkuisen? Laat maar zakken die lichtsterkte! Be in control en ga voor een maximale energiebesparing!

Cases

Topprojecten in de kijker:

icoon
Leuven
Sinds augustus 2020 zorgt de RCL voor een unicum in België. Het met vlaggen en wimpels ingehuldigde rugbyveld van 117 meter op 72 meter, is het enige dat goedgekeurd werd door de IRB (International Rugby Board). Inclusief de energiebesparende verlichting!