Jouw lichtinstallatie, altijd in topconditie!

Is jouw sportclub de trotse bezitter van onze ledarmaturen? Een slimme keuze die je tot 10 jaar fabriekswaarborg oplevert! Om hiervan te genieten, kies je best voor periodiek onderhoud. Dankzij onze professionele check-up hou je je lichtinstallatie in topconditie. Sportseizoen na sportseizoen! Is er toch een defect? Geen nood! Onze techniekers schieten je snel te hulp.

Vermoed je een defect of is je lichtinstallatie aan onderhoud toe?
Bel onze servicelijn!
+32 3 685 27 99
icoon

Ontdek hoe jouw club tot 60% kan besparen

Ledverlichting heeft een langere levensduur én verbruikt een pak minder dan ‘oude’ installaties. Benieuwd hoeveel jouw club kan besparen met relighting? Laat gratis een lichtplan opstellen! Als specialist in sportveldverlichting adviseren wij je graag!

icoon

Eersteklas onderhoud = langer behoud van de verlichtingsinstallatie

Bouwkundig, sport- en elektrotechnisch zijn de lichtmasten van Sports Lighting zo ontworpen dat je er tientallen jaren mee verder kunt. Maar ook hoogwaardige materialen hebben af en toe onderhoud nodig. Laat daarom tijdig een nazicht uitvoeren! Onze professionele technici gaan hiervoor steeds tot het uiterste oftewel tot hoog in de masten.

Complete service voor je lichtinstallatie

Onze ledverlichting is optimaal beschermd tegen weer en wind. Echter, bij intensief gebruik krijgen de armaturen veel te verduren. Sports Lighting voorziet professioneel onderhoud en garandeert zo een lange levensduur van je ledinstallatie. Minstens zo belangrijk: een blijvend goede energie-efficiëntie! Dankzij het lichtmanagementsysteem halen wij het beste uit jouw apparatuur. Van het uitgelezen van het stroomverbruik tot een volledige systeemdiagnose. Steevast gevolgd door extra tips en advies.

Futureproof met relighting

Wil je als sportclub duurzamer omspringen met energie? Dan is ledverlichting niet meer weg te denken. Benieuwd hoeveel jouw club kan besparen met relighting? Laat gratis een lichtplan opstellen! Als specialist in sportveldverlichting geven wij je graag helder advies!

Onze aanpak

Persoonlijke en professionele begeleiding:
van metingen tot realisatie

Scan & Advies

Verkenning in het veld. Welke voorzieningen zijn aanwezig? Hoeveel lux, lumen en candela is er nodig? Van nauwkeurige metingen tot passend advies!

Besparing & lichtplan

Wij werpen ons licht op het aantal armaturen, de hoogte van de masten, de spreidingshoeken, … Zo komen wij tot een doordacht lichtplan met bijhorende offerte. Inclusief terugverdienmodel!

Professionele uitvoering

Ga je over tot bestelling? Mooi! Binnen de afgesproken termijn, komen onze specialisten jouw ledverlichting installeren, monteren en aansluiten. Better light, better sport!

Realisatie & onderhoud

Tot slot voeren we testmetingen uit. Zo ben je zeker dat alles voldoet aan de geldende Europese norm (EN12-193). Ook daarna helpen we je graag met advies, onderhoud of herstellingen.

De perfecte lichtintensiteit.
Slim gestuurd!

Je lichtinstallatie in- en uitschakelen waar en wanneer je wil? Eenvoudig switchen tussen zones? Dankzij de InControl-tool kan je 6 lichtscenario’s op afstand bedienen. Spannende wedstrijd op til? Ga voor full power! Avondtraining? Slim dimmen naar 75%! Achteraf het veld opkuisen? Laat maar zakken die lichtsterkte! Be in control en ga voor een maximale energiebesparing!

Vraag hier een onderhoud of herstel aan voor jouw sportveld.

"*" geeft vereiste velden aan